Ето остриетата на Слави, които водят листи

Ива Митева и Николай Радулов водачи в София, Тошко Йорданов – в Пловдив и Пловдив-област

Ето остриетата на Слави, които водят листи | StandartNews.com

Две листи на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" ще води председателят на 45-ия парламент Ива Митева. Тя е начело на списъците в столичния 24 МИР и в Разград. След Ива Митева в листата за 24 МИР е имунологът проф. Андрей Чорбанов, който е пръв във Велико Търново.

Експертът по сигурност проф. Николай Радулов е водач на листата на "Има такъв народ" в столичния 23 МИР, а след него са кандидатът за депутат от пролетните избори Александър Марков, финансовият експерт Пламен Данаилов и Пламен Николов, който е водач и в Шумен. Водач в 25 МИР отново е сценаристът Филип Станев, следван от адвокат Александър Рашев.

От софийските листи отсъства доайенът на 45-ия парламент Мика Зайкова, която стана любимка на цяла България. Зайкова е е първа в Смолян и втора в Хасково.

Зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов отново води листите в Пловдив-град и в Пловдив-област. В София-област и в Кюстендил водач на листите на ИТН отново е Виктория Василева.

В Бургас срещу Любен Дилов от ГЕРБ-СДС отново излиза сценаристът Ивайло Вълчев, който е първи и в Силистра, а във Варна пръв на мястото на Слави Трифонов е колегата му Филип Станев. В другия район, където Трифонов водеше на 4 април - Стара Загора, начело на листата е местният лидер Тихомир Тенев.

В Благоевград пак води юристът Илко Стоянов, а в Плевен първи е председателят на правната комисия в 45-ия парламент Радостин Василев. В Русе води местният координатор Светлин Стоянов.

Иво Атанасов от контролната комисия на партията отново води листата във Видин, а във Враца първи е областният координатор на "Има такъв народ" Георги Георгиев, следван от енергетика Иван Хиновски.

В Габрово водач е бившият депутат Деляна Пешева, която има стаж като банков служител. В Добрич пак води областният координатор Дилян Господинов, а в Кърджали - Васил Георгиев.

Топ финансистът Любомир Каримански е № 1 в Ловеч. Репортерът от телевизията на Трифонов Станислав Балабанов отново е първи в Пазарджик, но води и в Перник. Областният координатор Светлин Стоянов е първи в листата в Русе. В Ямбол водач отново е е Златомира Мострова. В Хасково листата се оглавява от хирурга д-р Силви Кирилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай