Гаджето на Чичо Чарли издуха всички в XXL

Гаджето на Чичо Чарли издуха всички в XXL | StandartNews.com

Лос Анджелис. Брий Олсън - гаджето на Чарли Шийн, с която той живя и наричаше "моята богиня", бе обявена за Порнокралица номер 1 на 2011 година.

25-годишната блондинка е лодеина в Тексас, но е от украински произход. Висока е 160 см, а мерките й са 81-63-89. Класацията е направена от фенове на филмите за възрастни, които гласуваха в сайта на една от най големите продуцентски компании за производство на еротични филми - Digital Playground. Брий Олсън успя да се пребори с жестоката конкуренция на колежки от ранга на Тера Патрик и Джеси Джейн.

Брий стана особено известна в началото на тази година. Прясно уволненият по онова време от „Двама мъже и половина" Чарли Шийн заживя с нея. После двамата се разделиха, а актьорът бонвиван й подари мерцедес.

"Щастлива съм, че хората оценяват моите усилия пред камера. Винаги съм се раздавала в компанията на колегите. Обичам да доставям удоволствие и на моите колежки, с които сме заедно в леглото. През тази година ще се опитам да оправдая доверието на феновете ми и да бъда още по-гореща в леглото", заяви 25-годишната щастлива победителка.

Брий беше на върха в същата класация и през 2008 и 2009 г., като така стана една от най-успешните актриси в порнобранша.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай