Звезда от Евровизия разплака Любо Киров в "Гласът на България"

Лидия Ганева представи България на Детската Евровизия през 2016-а

Звезда от Евровизия разплака Любо Киров в "Гласът на България" | StandartNews.com

Безапелационното и емоционално изпълнение на 15-годишната Лидия Ганева изправи публиката на крака и разплака един от новите треньори в "Гласът на България" тази година Любо Киров.

Лидия е родом от Пловдив, но от няколко години живее във Финландия със семейството си. Младата певица представи България на Детската Евровизия през 2016-а, когато класира стараната ни на девето място. Споделя, че с това участие е заобичала още повече родината ни.

Лидия обича фотографията и поезията, но е избрала музиката като свой житейски път. Вече има издадено едно авторско парче “After the movie”. Младата изпълнителка вярва в чудеса: "Искам да стига до там, до където дори и мечтите ми не стигат. Това, което трябва да се случи, ще се случи. Искрено вярвам в това".

По време на първите кастинги на тъмно пловдивчанката изпълни номер едно хита на Билборд „Driver’s license“ на американската тийнсензация Оливия Родриго и получи бурни аплодисменти от всички присъстващи в залата. 

Любо Киров бе разтърсен от таланта на момичето: „Много хора пеят, много хора имат гласове, но явно на някои са им дадени такива гласове, с които да спасяват души. С две думи – да лекуват! Момиче, ти имаш дарба, освен глас – да лекуваш хората с музиката, която ще правиш от тук нататък. За мен си нещо специално!“.

Все пак младата пловдивчанка избра да се присъедини към отбора на Дара, която сподели: „Страшно много се радвам, че успях да се преборя за Лидия. Тя е голямата ми перла в отбора и вярвам, че може да е следващият Глас на България“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай