Внимание, дами! Мъжете от тази зодия няма да ви изневерят!

Става въпрос за представителите на знака Козирог

Внимание, дами! Мъжете от тази зодия няма да ви изневерят! | StandartNews.com

Според астролозите мъжете от една зодия са най-верни и предани.

Става въпрос за представителите на знака Козирог. Дълбоко в душата си мъжът от този знак не си представя съществуването си без одобрението и нежността на околните. Но в същото време той се страхува, че хората ще го възприемат като безхарактерен човек. Ето защо той строго очертава границата около себе си и издига непревземаеми крепостни стени, пише actualno.com.

Но жената, която успее да пробие тази стена и да докосне сърцето му, скоро след това осъзнава, че Козирогът ще бъде отдаден единствено на нея през целия си живот и ще направи всичко тя да е щастлива. 

Външното хладнокръвие, спокойствие и измамната студенина на мъжа от този знак често плаши жените и понякога те напълно губят интерес към него.Но тази ситуация е дори удобна за мъжа Козирог, защото той знае, че никой дори не би помислил да нахлуе в пространството му и да го безпокои без основателна причина.

Мъжът от този знак наистина чувства със сърцето си и веднага осъзнава каква е разликата между мимолетен флирт и истински дълбоки чувства. И точно това за него е идеалът, към който се стреми.

Козирогът вярва в любовта, въпреки че за него е по-удобно да се скрие зад маската си на студенина и недостъпност, която ще го предпази от нараняване.

Но след като мъжът от този знак осъзнае, че е срещнал единствената жена, той ще отвори душата и сърцето си за нея. Неговата половинка ще се чувства като истинска кралица, на която той винаги ще засвидетелства любовта си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай