Ваня Щерева шокира с изповед за баща си

Тръгнах да кандидатствам във ВИТИЗ, но татко ми скъса дрехите и каза: "Ку*ви вкъщи не искам", разкри писателката

Ваня Щерева шокира с изповед за баща си | StandartNews.com

"Бях смотано дете, със супер ниско самочувствие, винаги прегърбена. Тогава преживявах някои неща по-тежко. Самочувствието е много важно и когато си го вдигнах, нещата бяха по-добре. То трябва да се дава от семейството, но при мен не беше така", изповяда се Ваня Щерева пред Мариян Станков - Мон Дьо.

"Обичам да бъда сама и никога не ми е скучно със себе си. В главата ми винаги е интересно и непрекъснато се развиват някакви сюжети. Много съм любопитна, но това не ми беше от особена полза - бях спортистка, но нищо не стана, после пях - пак нищо не стана, след това започнах да пиша книги и нещата потръгнаха", споделя Щерева.

"Тръгнах да кандидатствам във ВИТИЗ, но татко ми скъса дрехите и каза: "Ку*ви вкъщи не искам". Аз избягах, отидох, влязох, после той черпеше с бонбони: "Детето го взеха за артистка". При него беше въпрос на ниско самочувствие и недоверие, защо сме никои - "Къде си тръгнала, нямаш връзки", ми казваше, страхувайки се от провал. Поне така смятам - понеже той се е провалял, го прехвърляше върху мен. Той не доживя писателството ми - почина отдавна", върна лентата назад Ваня.

"Честно казано, той не ми липсва. Липсвало ми е това, че пораснах твърде късно и не успях с него да се сдружа, да се помирим някак си, да станем приятели, защото реално аз съм той - ужасно много приличам на него", призна Щерева.

"Най-голямото събитие в моя живот е срещата със Стефан Данаилов. Той ми липсва повече от баща ми. Когато завършихме, той ми каза: "Моето момиче, вземи пей" - и аз го послушах. Независимо колко успешно, това, че пях, беше стъпка към други неща и така тръгна стълбичката", споделя писателката. 

Ваня разкри, че връзката й с младото й гадже е приключила. "Радвам се, че беше, много уроци научих, още повече се радвам, че приключи и съм безкрайно благодарна на него, че взе това решение. Аз тръшнах една врата и го оставих да си мисли, че той е сложил края. Оттогава животът ми вече няколко месеца цъфти. Това беше една поп фолк любов. Подобно нещо не ми се беше случвало". 

"На 3 януари си тръгнах от него. Невероятна ситуация. Стоя, аз съм там, говорим си - хубаво е, приятно ни е - и по едно време той реши да звънне на еди кой си. Викам му: "Искаш да излизаш ли, с приятелите ли пак?" От другата страна на слушалката чувам, че го питат какво прави, като много добре знаят, че съм там, а той отвръща: "Нищо, седя тук и се чудя к'во да правя". Преспах вечерта, защото нямах транспорт и на сутринта реших какво да направя", разказа Щерева за раздялата.

"Тайната както на успеха, така и на всичко друго, е честност", категорична е тя. "Имам няколко върха - когато се роди Мила, "Под прикритие" и "Образцов дом". Ваня призна, че отново е на крилете на любовта, но заяви, че си е научила урока и повече не иска публична връзка. Тя не издаде подробности около актуалната си романтична авантюра. Мечтата й е да направи филм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай