Тайната забрана на Ванга към Лили Иванова

Не й давала да се ожени

Тайната забрана на Ванга към Лили Иванова | StandartNews.com

Легендата на родната естрада Лили Иванова на 24 април навършва 82 години. Дните преди най-личния й празник са повод за равносметка за естрадната прима.

Вероятно, както на всеки рожден ден, Лили ще остане затворена в своята крепост на ул. „Оборище” и няма да празнува. Заради пандемията от коронавирус от една година певицата е редуцирала контактите си.

Лили откровено признава, че е плакала само три пъти в живота си Когато погребала баща си Иван, след това майка си Мария и след концерта й в парижката зала „Олимпия” преди 11 години – най-грандиозното събитие в живота й.

Изпълнителката твърди, че поредица от малки знаци са я подтикнали към това да пожелае да се занимава сериозно с пеене. Единият е случайно дочут разговор между бъдещия й първи съпруг Георги Павлов и негов колега, че тя има талант и би могла да добие известност и пари от музика

Най-голямата драма в живота на Вечната Амбър е липсата на дете. През годините Лили многократно е получавала упреци, че е имала възможност да отгледа няколко деца, но не го е направила. „Не, че не съм искала да имам деца. Не мога!”, разкривала е причината Лили. В биографичната си книга. „Истината”, написана от Мартин Карбовски.

„Два пъти губих дете, веднъж дори щях да умра като куче. Оперирана съм два пъти от извънматочна бременност. Това е моята драстична история! Тогава не бях известна.

Първото си дете загубила по време на първия си брак с д-р Георги Павлов. Второто било плод на любовта й с втория й съпруг – музикантът Иван Пеев. Заради бездетието си естрадната звезда загубила и най-голямата си и най-продължителна любов – тази с певеца Асен Гаргов.

„Зарязах Лили Иванова, защото не можеше да ми роди дете”, разкривал е причината за драматичната му раздяла с естрадната певица покойният Гаргов.

Според градските легенди, двамата с Асен били пред брак и Лили отишла при Ванга, за да я пита дали да се омъжи за четвърти път. Току-що с Асен Гаргов били взели решение да узаконят връзката си в гражданското. Пророчицата от Рупите обаче казала на Лили, че ще бъде много нещастна с женкар като Гаргата.

Не виждала бъдеще пред тях като двойка. „Не се жени повеке, трима мъжове ти стигат! Колкото пъти се жениш, все ке се развеждаш”, отсякла петричката Касандра. Изпълнителката на „Панаири” я послушала.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай