Сватбата на годината все пак се състоя

Водянова става мадам Арно

Сватбата на годината все пак се състоя | StandartNews.com

 

Супер моделът Наталия Водянова най-сетне официално е мадам Арно и снаха на най-богатия европеец Бернар Арно. Венчавката е била в събота като церемонията е водена лично от кмета на Париж Ан Идалго, пише Tatler.

Най-звездната сватба между руската манекенка и бизнесменът Антоан Арно се състоя след месеци на неизвестност. За щастливото събитие двамата се готвят от миналото лято, когато Водянова обяви, че е с годежен пръстен и готви пищно тържество за през лятото. Красавицата от Нижни Новгород обяви в социалните мрежи, че очаква около 300 гости. Впоследствие плановете й се промениха заради пандемията, но днес става ясно, че заразата не ги е уплашила.

Двамата са заедно от девет години и са щастливи родители на 6-годишния Максим и 4-годишния Роман. От предишния си мъж, който е английски граф, Наталия има три деца – Лукас на 18, Нева на 14 и Виктор на 12.

За свекъра обаче тази година изобщо не е най-щастливата. Модата търпи големи поражения в кризата, продажбите падат и за първи път от доста време Бернар Арно изпадна от ТОП 3 на най-богатите хора, изместен от Илон Мъск.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай