Стоян Алексиев се раздели с младата Ивана

Преди няколко години двамата бяха сред най-коментираните двойки

Стоян Алексиев се раздели с младата Ивана | StandartNews.com

Стоян Алексиев е прекратил горещия романс с младата си колежка Ивана Бобойчева. Преди няколко години двамата бяха сред най-коментираните двойки, след като папараци изловиха екранния д-р Иван Генадиев с ръка в панталоните на с 44 години по-младата актриса. Тогава той твърдеше обаче, че просто репетират. 

"С Ивана не сме имали други отношения, освен приятелски. Тези дни си мислех за нея. От повече от година не сме се чували. Явно е много ангажирана с работа, радвам се за нея. Не сме се карали, просто пътищата ни се разделиха. Привързвам се към хора, които обичат да работят", коментира пред столичен таблоид Алексиев. 

Актьорът споделя още, че в момента е без работа: "2021-а е една огромна въпросителна. Пред мен сега няма нов проект. През деня съм основно вкъщи. В театъра ходя, за да се видя с колегите, а вечер чета много книги. Жалко, че към момента не съм наясно кога пак ще играя и какво. Откакто се занимавам с театър, за пръв път толкова дълго и продължително не съм наясно кога и какво ще работя".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай