Маринова: Дано ми се паднат балкански песни

Звездата влиза в новия сезон на "Като две капки вода"

Маринова: Дано ми се паднат балкански песни | StandartNews.com

На 22 февруари започва девети сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода". Той ще събере на едно място любими звезди от минали сезони, а сред тях е уникалната певица Софи Маринова. Тя беше сред най-колоритните и запомнящи се участници в шестия сезон на шоуто.

"Като две капки вода" е уникално предаване. Много се радвам, че ще видя отново екипа и ще работим заедно, ще се забавляваме. Всички зад сцената ни обгръщат с такава любов, с такова внимание – гримьорите, фризьорите, стилистите, водещите. Толкова е хубаво!", спомня си с широка усмивка Софи. "С удоволствие влизам отново в предаването. Интересно ми е да видя какви образи ще ми се паднат", допълни тя.

От първото си участие в шоуто певицата винаги ще помни образа си на Уитни Хюстън, заради емоциите, които е предизвикал у нея. А като най-забавно изпълнение тя отбелязва влизането в образа на Тита с песента "Антилопа". След участието си в "Като две капки вода" Софи Маринова признава, че много от феновете, с които се е вижда на участията си, са я молили да изпълни някои от песните от предаването.

"Аз съм човек, който приема критики. Понякога сама се критикувам и иронизирам – често толкова се заглеждам, че си откривам грешки", казва певицата във връзка с критиките, които понесе от журито на предаването. Синът на Софи, Лоренцо е обещал, че ще помага, ако й се паднат песни на английски език.

Тя признава, че би се радвала, ако бутонът й отреди повече срещи с балкански изпълнители. Маринова смята, че селекцията от певци и шоумени тази година, с които ще се съревновава за първото място, гарантира, че новият сезон ще е много хубав и забавен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай