Падна маската на Змията, оказа се човек на Слави

Вокалистът на "Ку-ку бенд" излезе от маската

Падна маската на Змията, оказа се човек на Слави | StandartNews.com

Слави Трифонов направи щедър жест към колегата си Маги Халваджиян - дългият "услужи" със своя солист на арменеца. Гласовитият вокалист на "Ку-ку бенд" Борис Солтарийски се оказа под маската на Змията и стана вторият участник, който напусна новия сезон на „Маскираният певец“. Изпълнителят заблуди панела до последния момент.

"Успях да крия умело присъствието си в шоуто – сега съм на участие в Пловдив. Вече наистина ще знаят къде съм бил", сподели Солтарийски, който оспорваше място в шоуто със Мозъка и Книгата. За първи път в историята на шоуто линиите за гласуване бяха отворени втори път поради равен резултат на двама от участниците.

Тази седмица в звездна надпревара влязоха Макаронът и Змията, Мозъкът и Хищницата, и Бебето, Книгата и Палячи. Изпълнението на Хищницата изправи на крака панела, в който се присъедини и актьорът Ники Сотиров, който миналата седмица предизвика истински фурор на сцената на предаването, излизайки с доспехите на Рицаря като първа гост-маска. Сред новите заподозрени имена се наредиха Десислава, Петя Буюклиева, Райна, Нели Рангелова, Дани Милев, Благой Георгиев Джизъса, Милена Славова и други.

Костюмът на Пилето се завърна, но този път в него влезе кака Лара. „Благодаря за поканата и това нереятно приключение! Беше трудно да стоя под маската, защото трябваш да мълча и да пазя тайна. Най-големите фенки на това предаване са моите дъщери, които нямат идея, че съм тук – поздравявам ги“, сподели тя, признавайки, че е била сигурна, че ще бъде разпозната от Владо Пенев. 

Следващата седмица ще видим нови артистични битки с останалите седем участника. Гост панелист ще бъде Юлиан Вергов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай