Скромен юбилей 70 за дъщерята на Елизабет

Британската принцеса Ана държи така да отбережи юбилея ки

Скромен юбилей 70 за дъщерята на Елизабет | StandartNews.com

Британската принцеса Ана - единствената дъщеря на кралица Елизабет Втора, ще отбележи 70-ия си юбилей в събота по начин, отговарящ на репутацията й на ангажирана с благотворителност личност, предаде Асошиейтед прес.

Каквото и да е планирано за принцесата, то ще е скромно заради коронавирусната пандемия, която обаче така и не успя да я спре.

Както винаги принцеса Ана е заета да помага на множеството благотворителни организации, с които е свързана, като например Спасете децата.

Принцесата освен това от разстояние съдействаше на майка си да води онлайн видео разговори, докато кралица Елизабет Втора и принц Филип се бяха уединили в замъка Уиндзор.

"Сигурен съм, че ще направим нещо като семейство, за да отбележим нейните 70 невероятни години. Тя просто е удивителна жена от гледна точка на работата, която върши през годината", казва бившият ръгбист - Зет й Майк Тиндъл пред Би Би Си.

Принцеса Ана буди възхищение с трудовата си етика, спортните си изяви, включващи участието на олимпийски игри, чувството си за хумор, демонстрирано дори при опита за отвличане през 1974 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай