Скаран ли е Блатечки с тъста си

Бащата на Диляна Попова напълно одобрявал зет си

Скаран ли е Блатечки с тъста си | StandartNews.com

Асен Блатечки е в прекрасни отношения с бащата на Диляна Попова. Тъстът на актьора, режисьор и продуцент бил абсолютно доволен от него. А преди време, когато всички атакували красавицата, че едва ли не е развалила семейството на Блатечки, татко й я подкрепял в чувствата й към Асен. А сега, след като Блатечки напълно цивилизовано се раздели с първата си съпруга и майка на дъщеря му Катерина, Красимир Попов не спирал да споделя възхищението си от него – баща за пример на двете си деца, опора и вдъхновение за Диляна, която все повече се налага и в киното.

Попов дори е споделял, че Диляна му се карала, когато четял за глупостите, които някои медии тиражират за фамилията – особено за лъжите, че той бил скаран с щерка си. Самата Диляна е категорична, че е имала щастливо детство, макар че семейството й е било съвсем скромно. Майка й, баща й и сестра й винаги са я подкрепяли морално в житейските й решения.

След като Блатечки и Диляна бяха заедно във филма за Атанас Буров "Останалото е пепел", двамата скоро ще влязат в следващ кинопроект - романтична драма с елементи на фентъзи. Очаква се Асен Блатечки да бъде и продуцент на лентата.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай