Скандал: Хари и Меган се изповядват

Биографията на херцозите излиза през август

Скандал: Хари и Меган се изповядват | StandartNews.com

Биографията на принц Хари и Меган Маркъл беше официално обявена. „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family“ ще бъде 320 страници и ще излезе на пазара първо онлайн на 11 август, след това и по книжарниците на 20 август.

„За първи път ще бъдат разкрити интимни детайли от живота на Хари и Меган. Ще бъдат опровергани много от слуховете, които преследват кралската двойка. Омид Скобие и Каролин Дюранд са сред малкото репортери, на които им е позволен уникален достъп до истинския живот на съпрузите. Биографията е писана с помощта на най-близките хора на херцозите и е искрен и интимен поглед върху смелите Хари и Меган, които не се страхуват да нарушават традициите, да изградят свой път и да създадат наследство, което коренно ще промени света“, гласи официалното описание на книгата в „Амазон“.

За корицата на биографията е използвана снимката на херцозите от октомври 2018-а, когато те за първи път посетиха Съсекс.

Преди броени дни се разчу, че преди да заминат за Северна Америка, Хари и Меган са дали интервю, в което разкриват тайни подробности около Мегзит и решението им да напуснат двора. Кралското семейство е изключително притеснено от информацията, която ще бъде представена на света. Омид е закоравял фен на Меган и се очаква съпрузите да са героите на творбата, а членовете на монархията – злодеите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай