Шварценегер дари 1 милион за борбата срещу вируса

Всеки трябва да допринесе с нещо и заедно можем да оправим нещата, заяви Терминаторът

Шварценегер дари 1 милион за борбата срещу вируса | StandartNews.com

Арнолд Шварценегер дари 1 милион долара за борбата срещу коронавируса. Темринаторът подкрепи фондацията „Frontline Responders“ и призова последователите си в социалните мрежи да сторят същото. Много хора се отзоваха на молбата му и още половин милион долара бяха събрани само часове по-късно.

„Никога не съм бил фен на клатенето на крака и мрънкането. Всеки трябва да допринесе с нещо и заедно можем да оправим нещата. Това е лесен начин да подкрепим нашите герои, които се борят на първата линия в болниците. Горд съм, че мога да помогна“, написа бившият губернатор на Калифорния.

Само за един ден фондацията вече е събрала 3,3 милиона долара в подкрепа на персонала на спешните служби. Парите ще бъдат изпозлвани за осигуряването на екипировка за служителите в здравните заведения по света.

„Лекарите, сестрите и целият персонал са истинските екшън герои. Аз само ги имитирам във филмите ми. Ние имаме възможността и задължението да им осигурим предпазни средства срещу вируса, с който те се борят. Купуването на маски е най-малкото нещо, което можем да направим за тях. Моля ви, включете се с мен и нека помогнем на нашите герои“, допълва Арни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай