Шик от Италия и Русия край морето

Шик от Италия и Русия край морето | StandartNews.com

Топдизайнерите Сабато Русо и Денис Смирнов гостуваха с колекции на Модната фиеста в Албена

Шик от Италия и Русия завладя фешън страстите край родното Черноморие. Сабато Русо и Денис Смирнов, уважавани автори на тежкарски одежди, гостуваха с колекции на Модната фиеса в Албена.
15-то издание финализира с ревю на Смирнов, който напоследък живее по-често в Лондон - там сред неговите клиенти са дами и господа от международния хайлайф. Маестрото долетя от Острова с красивата си дъщеря Хадаса, която заедно с Деси Йорданова, наследничката на шефа на Сватбения център закриха дефилетата. Смирнови споделиха, че вече са влюбени в България и пак ще гастролират в Албена.

Серия от зрелища бяха в светския и репортерски фокус пред цялата седмица. Диан Христов, най-красивият мъж на десетилетието, избран след допитване във Фейсбук, се завърна от Рим и Милано специално за крайбрежните приключения. Чаровникът беше в Италия за фотосесия с актуалните модели на пловдивския дизайнер Иван Иванов - двамата се представиха и в Албена.

Звездата на култовия балет "Тропикана" Алфредо Торес и Айвън от "Максимус" бяха десертът в шоуто на бургаската майсторка на шева и кройката Ангелина Данова-Анджи. Сред най-ухажваните хубавици отново беше Бояна Йорданова, бившата съпруга на бившия кмет на Варна. От морската столица имаше още една изкусителка - Кристина Пасева.
Попфолк звездите Джина Стоева и Ивена отмениха всички ангажименти, за да се включат активно не само в зрелищата, но и във филмите за юбилейната фиеста, които ще бъдат излъчени по няколко телевизии. Сред най-харесваните мачовци по традиция беше и Али Алиев, Менхънт на България и шести в света по красота на едноименния конкурс.
Освен след ревютата във вариете-театъра на Албена и пред петзвездните хотели в курорта, купоните и събитията бяха и в новооткрития аквапарк. Атракцията там е 191-метровото "торнадо", първо и единствено по рода си в Европа увеселително съоръжение от този тип. Има и 77-метровата пързалка за отвесно спускане. Футуристичният воден парк е разположен върху зона, равняваща се на пет футболни игрища.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай