Шерцингер: Булимия и алкохолизъм разбиха групата

Новосъбралите се певици от „Пусикет долс“ тръгват на турне в Англия през 2020

Шерцингер: Булимия и алкохолизъм разбиха групата | StandartNews.com

Никол Шерцингер разкри причините за разпада на „Пусикет долс“ преди десетилетие. Певицата споделя, че личната й битка с булимията и битовият алкохолизъм на Джесика Сута разкъсали групата. „Криех състоянието ми от света, защото ме беше срам. Когато се бориш със собствените си демони и комплекси, не искаш да го споделяш с други хора. Благодарна съм, че успях да се спася“, призна звездата пред „The Sun“. През същото време Сута се превърнала в алхоличка. Танцьорката не крие, че животът на успешна попзвезда провокирал лошия навик. Джесика също успя да се възстанови и дори наскоро се омъжи за приятеля си, с когото се среща по време на рехабилитацията.

Междувременно беше съобщено, че „Пусикет долс“ ще превземат Англия през 2020-а. Както стана ясно, Никол Шерцингер, Ашли Робъртс, Кимбърли Уайът, Джесика Сута и Кармит Бахар първо ще се качат заедно на сцената на „The X Factor: Celebrity“ през уикенда. Бившата членка Мелъди Торнтън ще пропусне както изпълнението, така и турнето на Острова. Робъртс призна, че момичетата се вдъхновили от ренесанса на „Спайс гърлс“. „Ние от години се опитваме отново да формираме групата. Когато видяхме спайските да го правят, беше невероятно. Точно навреме се завърнаха и така повлияха и на нас“, споделя Ашли. Обиколката на „Пусикет долс“ започва през април.

Покрай новината за турнето Шерцингер призна, че е преустановила връзката си с бившия ръгбист Том Еванс. „Той е страхотен, но в момента съм прекалено заета за връзка. Отдавна се борим да съберем групата и положихме много труд това да се случи. Последната година беше като преходен период за мен и сега съм изцяло фокусирана върху съдбата си", сподели певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай