Сензационна версия за смъртта на Мерилин Монро

Видяла е документи за НЛО, твърди британски писател

Сензационна версия за смъртта на Мерилин Монро | StandartNews.com

Американската актриса, олицетворение не женската красота - Мерилин Монро, е била убита заради случайно попаднали й разсекретени от президента на САЩ Джон Кенеди документи за извънземни. Това пише The Sun.като се позовава на книга на британския писател Ник Редфърн- Diary of Secrets: UFO Conspiracies and the Mysterious Death of Marilyn Monroe.

По думите на писателя актрисата била убита, защото разбрала за секретни данни за разбито НЛО и странни тела, които се съхранявали в военна база на САЩ. Независимо от официалната версия, а именно, че актрисата е предозирала наркотици, писателят е убеден, че това е прикритие, инспирирано от агенти на ЦРУ, за да не станат обществено достяние данните за извънземни.

Според официалните данни Монро още през 1961 г. е настанена в психиатричното отделение на клиника в Лос Анджелис. Разклатеното й здраве е заради поредния развод, недоволство от актьорската кариера, пристрастяване към алкохола и наркотиците. Лечението в психиатрична клиника така и не дава осезаеми резултати.

На 5 август 1962 година сутринта, както обикновено, икономката отива в спалнята й да почисти, а минути след това надава вик, който събужда целия квартал. Мерилин Монро е намерена да лежи неподвижно, но в неестествената поза и с пяна в устата. Впоследствие става  ясно, че причината е предозирано сънотворно лекарство- Така или иначе обаче слуховете, че не това не е самоубийство тръгват още на следващия ден.

Тя умира на 36 години като състоянието й е оценено на 1,6 милиона долара.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай