Селена Гомес става кулинарен гуру

Звездата ще се учи на готварство от световни професионалисти

Селена Гомес става кулинарен гуру | StandartNews.com

Селена Гомес започва свое кулинарно шоу. "Селена + Шеф" ще се състои от десет епизода, в които именити главни готвачи ще напътстват дистанционно Гомес в приготвянето на различни блюда - от омлет до октопод. Поредицата ще дебютира по стрийминг платформата HBO Max на 13 август.

 

 

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Aug 5, 2020 at 11:32am PDT

 

Шоуто е заснето чрез дистанционно управлявани камери, монтирани в дома на Селена в Ел Ей, в който звездата се е изолирала с баба си, дядо си и трима свои приятели. В кулинарното шоу те ще изпълняват ролите на дегустатори.

"Поредицата ми позволи да накарам хората да се усмихват. Надявам се да ги разсмея, защото изглеждам глуповато. Обичам да готвя, просто невинаги знам как да го правя", споделя 28-годишната Гомес, която е сред най-следваните знаменитост в Инстаграм със 185 милиона почитатели.

Разсипани манджи, изгаряния и понякога негодни за консумация блюда фигурират в шоуто, в което главни готвачи като Антония Лофасо, Лудо Льофевр, Рой Чой се включват от собствените си кухни, за да напътстват Селена как да се справя с тестени изделия, тако, бисквитки, омар и други ястия, предава БТА.

"С омара не мина добре. Приготвянето на френски омлет пък се оказа доста по-сложно, отколкото си представях, защото съм свикнала с американския начин", признава певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай