С Хари и Меган се говори по списък

Съседите на двойката трябва да спазват правила при общуването си с тях

С Хари и Меган се говори по списък | StandartNews.com

Комшиите на херцозите на Съсекс получиха списък със съвети, които да следват в общуването си с тях с "оглед на добрите междусъседски отношения", пише "Контакт мюзик".

34-годишният принц Хари и 37-годишната му съпруга Меган живеят във Фрогмор котидж близо до Уиндзор, Югоизточна Англия. Съседите на кралската двойка бяха уведомени за правилата, които включват и забрана да пожелаят да видят двумесечният им син Арчи.

Местен жител заяви пред медиите: "Тази забрана щеше да е забавна, ако не беше толкова прекалена". Списъкът с правила беше оповестен на среща на местната общност и изненада жителите на градчето. Някои от тях заявиха, че херцозите на Съсекс имат повече правила и изисквания от самата кралица.

Местен жител се оплака: "Това е изумително. Никога до сега не сме чували подобно нещо. Всеки, който живее в района работи за кралското семейство и знае как да се държи учтиво и с уважение. Не са ни казвали как да се държим с кралицата. Тя е щастлива, когато хората я поздрав.

Говорител на Бъкингамския дворец заяви, че херцозите на Съсекс нямат нищо общо при съставянето на списъка с правилата за поведение. "Те не са запознати със съдържанието на списъка. Това беше брифинг на добра воля, който да помогне на малката местна общност да разбере как да посрещне по най-добрия начин двамата новодошли и да им помогне при потенциална среща с непознати".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай