Романтика и проза сред зодиите

Вижте кои зодии са подходящи партньори и кои не

Романтика и проза сред зодиите | StandartNews.com

Най-романтичните зодии:

Риби

По природа са щедри и чувствителни и с радост помагат на всички наоколо. Рибите знаят как да се фокусират върху чувствата през целия ден. Те действат според правилото: "Пътят към сърцето минава през стомаха". Обожават, когато могат да се отдадат на близките си с вкусна храна и в романтична обстановка.

Телец

Те са много романтични и влюбчиви. Щом разберат, че имат чувства към друг човек, започват да действат. Телецът доказва, че те са уникални, привлекателни и блестящи партньори. Предимството им е фактът, че от раждането си имат чар, на който сякаш никой не може да устои. Те бързо се разкриват и някои хора буквално полудяват с тях.

В кои зодии не бива да се влюбвате:

Скорпион

Те имат труден характер. В една връзка Скорпионът може да се опита да контролира всички аспекти от живота на партньора си, без да осъзнава, че любимият му има право на известна свобода. В някои случаи той може дори да третира партньора си като своя собственост. Често се оказват изключително ревниви, което допълнително усложнява ситуацията.

Овен

Известни са с горещия си нрав и инат, което често им пречи в една връзка, защото е трудно да се изгради силен съюз с човек, който лесно се ядосва и не прави компромиси. Овенът може да бъде страшно ревнив. Ако този знак започне да подозира партньора си в предателство, последствията могат да бъдат опасни.

Близнаци

Те не се отнасят сериозно към любовта, възприемайки я по-скоро като игра. В същото време не крият това пред своята сродна душа и приемат поведението си за нормално. За Близнаци жената е обект на страст, затова и те самите избягват сериозните връзки. Ако все пак имате близки отношения с представител на тази зодия, не избързвайте, защото може да страдате в бъдеще.

Везни

Те не показват чувствата си дълго време. Доста често тяхната нерешителност в отношенията е сериозен проблем при създаването на семейство. Обикновено им отнема много време, за да разберат чувствата си. Ако обичате представител на тази зодия, тогава бъдете търпеливи, защото за тях самите е трудно да вземат сериозни решения.

Стрелец

Сериозните отношения са им чужди. Тяхната основна цел в живота е страстта. Но въпреки това те са желани партньори и съпрузи. Ако един Стрелец осъзнае, че е срещнал правилния човек, тогава той ще има много силни чувства към своята сродна душа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай