Победа през сълзи във Фермата

Стоян спечели, но загуби уважението на всички в стопанството

Победа през сълзи във Фермата | StandartNews.com
  • Стоян спечели за втори път, но загуби уважението на всички в стопанството

Горчива победа – през сълзи, извоюва гайдарят Стоян. Той надви чичо Митко от Мелник във феноменален дуел, в който най-любимият винар на България доказа, че изобщо не е за подценяване, въпреки че е най-възрастният играч в риалитито. Той цепи, ряза и кова като за световно, слагайки в малкия си джоб всеки младок. Цялата Ферма плачеше, че Митко Шестака излиза от играта.

ВИЖ ОЩЕ: Стоян затри честта си и всичко, което постигна

Самият Стоян Маджаров изобщо не успя да се зарадва на надмощието си. През седмицата той обяви, че е избрал за дуелист Митко, защото има план да играе слабо и да му подари победата, обяснявайки че кракът му е контузен и не може да се справи. Но продукцията го разкри и ребром му постави въпроса ще си ходи веднага или се раздаде ли 100% на арената. Така той бе принуден да сложи край на игричките.

Дуелът започна с балансиране на бейзболна топка, където Стоян взе точка. Продукцията веднага пусна тежка силова надпревара за 4 точки, който Стоян отново взе. Чичо Митко, който е № 1 във Фермата по познания върху Алманаха великодушно бе поставил само 2 точки на въпросите върху българските традиции. Надпреварата обаче бе невероятно оспорвана – ту единият, ту другият даваше верни отговори. Накрая чичо Митко за пореден път доказа познанията си.

Последва битката за три точки. И точно там съдбата и късметът влязоха във Фермата и решиха всичко. Чичо Митко намери чук още от втория чувал и ключ още в първата тухла. Стоян пък намери чука от раз – от първия чувал и ключа от втората тухла. Накрая се оказа, че е бил с цели 2 минути по-бърз.

През цялото време поддръжниците на мъжа с шестте пръста поставяха под съмнение навехнатия крак на Стоян и коментираха кога куца и нарочно ли го прави. Той остава във Фермата, но честта му бе затрита от самия него с шикалкавенето му. Предстои му най-трудната седмица във Фермата. Със сигурност всички ще са срещу него и ще го обвиняват за елиминирането на Митко, който бе душата и сърцето на стопанството. Стоян спечели за втора поредна седмица, но загуби уважението на хората във Фермата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай