Пит и Анистън с нов годеж?

Бившите съпрузи замисляли тайна сватба в Мексико, гласят слухове из Холивуд

Пит и Анистън с нов годеж? | StandartNews.com

Най-големите фанатици на романтичните теории в конспирацията тиражират хипотезата, че Брад Пит и Дженифър Анистън са се сгодили – тайно, много тайно. Бившите съпрузи  дори замисляли още по-тайна втора венчавка в Мексико. Анистън греела от щастие, а Пит най-после открил нежността – това са основните слухове, които циркулират в светлата страна на информационния поток, окупиран от гадни статистики за пандемията. Големият въпрос е дали можем да говорим за факти или всичко е в сферата на предположенията? Знае се, че Брад Пит и бившата му се срещали често, докато я е навил да се включи в предстоящия почетен епизод на „Приятели“ – от носталгия към доброто старо време и като уважение към другите, а не заради хонорара от 2 милиона долара на калпак.  Разнесе се, че за да докаже единствено дружеските си отношения с доста по-младата Алия Шокарт  - бяха заковани от папараци на концерт в Ню Йорк, а после в галерия и на закуска – Пит я е представил на Джен. „Анистън чу от първа ръка, че Алия всъщност си има съвсем друго гадже“, писаха в Mirror. И добавиха, че 30-годишната актриса казала на 50-годишната си знаменита колежка нещо от сорта на: „Може би ще е по-забавно да се виждам само с теб“. Явно Пит невинаги е готов да прави кики-мики на госпожиците, с които излиза – има си достатъчно грижи около шестте си деца. Още повече, че Анджелина Джоли явно му е забранила да ги води в дома на Анистън – иначе все някой папарак щеше да ги снима на влизане или на излизане. Но, пак според  Mirror, Джен била готова на всичко, за да си върне Пит. Както се знае, тя напразно се пробва като семейна двойка в Джъстин Теру, но, уви, не им се получи. Анистън вече била заключила всички бутилки с алкохол в къщата си – за да не изкушават Пит, който едвам се отърва от зависимостта си към „твърдото гориво“ и към леките наркотици, като лечението му приключи през 2017-а. Тогава красавецът от Мисури призна, че е бил на крачка от пропаста, но все пак е дал заден, благодарение на стабилното си възпитание от дълбоката американска провинция. Ето още някои от откровенията на Пит. 

„Някога животът ми се промени изцяло, когато се озовах в Ел Ей – в сърцето на холивудската индустрия. И досега помня емоциите от първия ден пред прага на студиото. Днес знам, че пътят е много труден. Че липсата на работа или отрицателната оценка за ролята силно демобилизират. Но винаги съм бил мотивиран от страстното желание да разказвам истории, да се уча постоянно и да усъвършенствам играта си. Актьорският организъм се нуждае от постоянни тренировки.  Актьорът изпитва необходимост от денонощно внимание“.  

Къде ще живеят Пит и Анистън? Неотдавна плъзна още една изумителна версия за евентуалното им бъдещо съвместно битие. Според нея Брад е подарил на Джен имението в Бевърли хилс, където са се радвали на семейния си живот. Цената му днес била нито повече, нито по-малко от 79 милиона долара, но той ги похарчил за 50-ия рожден ден на Анистън. Навремето имотът им струвал само 12,5 милиона. След като се оказва, че Пит полудява по Анджелина Джоли покрай снимките на „Мистър и мисис Смит“, той и Анистън успели да продадат старото си любовно гнездо за 22,5 милиона. Сега то отново е на тяхно разположение – ако всичко това е вярно, разбира се. Докато беше жена на Джъстин Теру, Анистън е поддържала жилище в Бел еър за 21 милиона долара, уточняват светските хроникьори отвъд океана.

Може би Пит най-после ще се наслади на мирно съвместно съществуване след драмите покрай развода с Джоли и ще успее да изпълни „десетките си планове“, както ги нарича самият той. „Искам да имам няколко къщи  на колела. Искам да запиша албум – като Дженифър Лопес – но ще направя акустична версия на парчета на Sunshine. Искам да пусна собствена линия дрехи – като Пъф Деди – но ще използвам синтетична кожа. Имам график – макар че пет дни от седмицата след мен винаги се точат по три автомобила с папараци. Но моята безопасност не ме интересува. Важното е да работя, много да работя – а след това много, ама много да разпускам. Обожавам моторите – притежавам цяла колекция, правена специално за мен: от чопъри до състезателни. Те не са просто машини, а произведения на изкуството. Буквално съм вманиечен по тях. Знам обаче какво е и самота – когато няма кой да изхвърли кофата с боклук. Знам какво е и щастие - когато бебето ти се оригне. Няма по-голямо удоволствие от този миг", споделял е Пит.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай