Отново разбиха сърцето на Тони Димитрова

Доскоро имах човек, но вече нямам, разкрива певицата

Отново разбиха сърцето на Тони Димитрова | StandartNews.com

Тони Димитрова за пореден път е останала с разбита сърце. След като преди време се раздели с гръм и трясък с по-младия си приятел - китариста Иван Ченов, с когото доскоро се плюеха по медиите, певицата се отдаде на ново романтично приключение, което обаче също е приключило.

"Доскоро имах човек, но вече нямам", споделя с огорчение Димитрова, която за пореден път не могла да сполучи в любовен план. Изпълнителката не издава повече подробности за мъжа, с когото е излизала, но твърди, че в момента е сама. 

Култовата певица е карък в личен план и неведнъж се е разочаровала от половинките си. Такъв е не само сегашният случай, но и латиносагата с Иван Ченов, както и с бащата на дъщеря й Магдалена, с която имаха търкания след развода и той не помагаше на певицата да гледа детето им. "Но винаги ще вярвам в любовта, аз съм влюбчив човек, много лесно мога да се влюбя, но тръгна ли си един път - връщане няма. Не давам втори шанс на любовта, защото тя се изхабява", откровена е Тони, пише "Ретро".

В момента тя е в творческа пауза и почти се е оттеглила от театралната сцена. Тони е загубила творческо вдъхновение, заради трагедиите, които й се случиха в рамките на по-малко от година. Певицата загуби брат си заради коронавируса. Батко й не успя да се пребори, въпреки че звездата направи всичко възможно, за да го спаси. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай