Наталия Водянова стана булка за втори път

Свекър й е Бернар Арно - третият най-богат човек в света

Наталия Водянова стана булка за втори път | StandartNews.com

Супермоделът Наталия Водянова се омъжи отново. Една от най-известните рускини в света на модата каза „да“ на милиардера Антоан Арно на скромна гражданска церемония в Париж, съобщи Контактмюзик. Женихът, на 42, е изпълнителен директор на дъщерната марка за мъжко облекло LVMH Berluti и председател на италианската компания Loro Piana. Свекърът на Наталия е Бернар Арно, който ръководи най-големия в света конгломерат за луксозни стоки LVMH Moet Hennessy - състоянието му се оценява на 84 милиарда британски лири, той е третият най-богат човек под слънцето след Джеф Безос и Бил Гейтс.

Булката сподели снимка в Инстаграм, на която тя и съпругът ѝ излизат от кметството под дъжд от конфети, хвърляни от гостите. Наталия е с кремава рокля с ръчна бродерия на дизайнерката Уляна Сергеенко. Двойката, която планираше сватбата си за 27 юни, преди да я отложи заради пандемията, ще събира гости на още едно тържество. „Ще бъдеш с нас на църковната сватба - чакаме и другите си приятели”, пише Наталия на авер от компанията.

Водянова и Арно се  запознаха през 2007-а, но станаха гаджета чак през 2011-а. През май на 2014-а се роди първият им син – Максим, през юни на 2016-а се появи и Роман. По-големите три деца на Наталия са от британския граф Джъстин Портман – Нева (2006), Лукас (2001) и Виктор /2007).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай