Нарочиха капитан за тото милионер

Късметлиите от Перник и Бобошево изчезнаха яко дим

Нарочиха капитан за тото милионер | StandartNews.com

Варна. Варна нарочи моряк или капитан за първия за тази година тото милионер. Джакпотът от 5 272 899 лева падна в четвъртък вечерта в морската столица. Късметлията е нацелил числата с фиш за 92,40 лева. Именно заради това варненци смятат, че новият тото милионер не е от протестиращите срещу високите сметки за ток. Сигурно е морски човек, който е в отпуск на брега и си опитва късмета в тотото, вместо да се чуди как да плаща тока, за да не го отрежат от Енергото, коментираха оживено зевзеци край тото пункта на колхозния пазар. "То е ясно, пари при пари отиват, дано да му помогнат на човека и да не го развалят", нареждаха хората. Късметлията е играл в първа зона със система 83 от 12 числа, които дават 132 комбинации. Така е улучил печелившите - 11,18, 21, 22, 30,46.

Както Перник удари джакпота след страховитото земетресение, така сега Господ изсипа милионите на късметлия от Варна заради най-масовите протести срещу сметките за ток, коментираха от рано вчера хората край морето. В това, джакпотът да падне край морето, миряни пък видяха сигурен знак, че на предстоящия църковен събор ще изберат не друг, а варненския владика дядо Кирил.

Това е шестият по големина джакпот в спортния тотализатор. За последно във Варна са печелили милиони през 2005 година.

Последните за миналата година големи късметлии от тотото пък минаха в нелегалност. Тотомилионерът бедняк от Перник Росен Русимов се покри. В края на миналата година той заедно с тайнствен щастливец от Бобошево си разделиха по 5 млн. лв. Вече два месеца бизнесменът се скатава от хорските очи, чакайки да приключи проверката на НАП над авоарите му. Дотогава пачките от джакпота остават под възбрана в банката. Тото милионерът от Бобошево продължава да се крие, след като между Коледа и Нова година си прибра парите. Най-често спряганите имена на късметлията са на пенсионера Димитър Въжарски  и бащата на кмета на община Бобошево.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Автор Рени
Коментирай