Мисис България вечеря с МВР-министър на Филипините

Станислава Андреева ще представя страната ни на световен конкурс в Манила

Мисис България вечеря с МВР-министър на Филипините | StandartNews.com

Последната носителка на титлата Мисис България Станислава Андреева, се чувства като истинска световна звезда, сподели самата тя във Фейсбук. Красавицата ще представя страната ни на световен конкурс в Манила, на който участват още 15 държави. 

Претендентките за титлата досега са посрещани на официална  вечеря от външния министър на Филипините,  от кметицата на Манила и от губернатора на столицата.

Миските са настанени в 5-звезден курорт на брега на океана и имат една седмица да се подготвят за конкурса. При обиколките им из града, обаче за тяхна безопасност ги придружава въоръжена охрана.

Това не й е непонятно на бургазлийката, напоследък, обявената за секс символ на годината е забелязана да обикаля тузарските столични заведения, придружена от градове. Личният живот на красавицата е пълна загадка, носят се слухове за любовна афера с млад мултимилионер, а из родния Бургас, коментират: "Станислава от ученичка е мутреса."

Мисиската е официално лице на няколко световни бранда за Източна Европа, освен това тази година влезе и в класацията на топ 20 на успелите българки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай