Мик Джагър поля края на карантината. С кого

Зарадва феновете с ново парче

Мик Джагър поля края на карантината. С кого | StandartNews.com

Рок легендата Мик Джагър поля края на карантината в Англия с изненада за феновете си. Заедно с вокалиста на пост-Nirvana бандата Foo Fighters – Дейв Грол, той пусна изненадващo парче под надслова Easy Sleazy.

В него двамата рокаджии шеговито и не без ирония „възпяват“ – единия с гласа си, а другия с инструментите - така мъчителния локдаун и изтощението, до което води той.

Освен зад вокалите, 77-годишният фронтмен на Rolling Stones застава и зад мощната електрическа китара, докато Грол, който добавил своята част от далечния Лос Анджелис, заема едновременно трите поста на барабаните, електрическа китара и баса, пише Монитор..

В текста с насмешка е засегната също и темата за антиваксърското движение, както и за всички конспиративни движения около пандемията и техните многобройни привърженици.

"Исках да споделя тази песен, която написах за евентуалното ни излизане от локдауна с необходимия за целта опитимизъм. Благодаря на Дейв Грол от Foo Fighters, че веднага скочи на барабаните, баса и китарата. Беше много забавно да работя с теб по тази песен. Надявам се да харесате Eazy Sleazy!", каза певецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай