Меган опънала палатка в двора на Бъкингам

Бившата актриса обичала да изненадва Хари

Меган опънала палатка в двора на Бъкингам | StandartNews.com

Меган Маркъл била царица на подаръците и периодично изненадвала Хари с всевъзможни екстравагантности. Наскоро тя е поднесла на мъжа си аксесоари от памук, както повелява традицията при празнуването на втора годишнина от сватбата. През 2019-а пък му връчила специални листа, върху които собственоръчно и с калиграфски букви увековечила сватбените си обети. Както се знае, Меган е изкарвала пари в парти агенция, където е пишела на ръка покани за венчавки и поздравителни картички. 

Бившата актриса по принцип била много романтична и измисляла какви ли не етюди за любимия си принц. Докато все още били в Лондон, дори опънала палатка в задния двор на Бъкингам, където поканила Хари да нощуват в спални чували. Приключението било „възстановка“  на първите им страстни нощи в Ботсвана, където били на обиколка като гаджета.

Междувременно лайфстайл клюкарите в Холивуд съобщават, че Тревър Енгелсън, първият съпруг на Меган, също щял да става родител. Той и настоящата му партньорка Трейси Курланд през септември очаквали момиченце.

Режисьорът и продуцент удари джакпота след развода с Маркъл – той се ожени за наследница на 200-милионно състояние. Тревър обаче дори не бил поздравил Меган за раждането на Арчи. Момченцето на Хари и Меган, което наскоро навърши година, постоянно е във фокуса на интереса сред папараците в Ел Ей. Те се опитвали да го снимат, докато е на разходка с домашните любимци на родителите си – бигъла Кай и лабрадора Богарт. Кучетата били най-вярната компания на малкия принц в условията на социална изолация.  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай