Меган Маркъл прави марка

Бившата актриса започнала преговори в Ел Ей, но мълчи за бъдещия си бизнес

Меган Маркъл прави марка | StandartNews.com

В нова книга, посветена на херцозите на Съсекс – „Royals At War: The Inside Story of Harry and Meghan's Shocking Split With the House of Windsor“ – се твърди, че Маркъл е започнала да преговаря с големите играчи в Ел Ей, за да основе своя нова марка. За сега обаче не е ясно дали става дума за бъдещата така на бившата актриса в модната индустрия. Принцът пък се чувствал гузен, че е далеч от семейството си по време на пандемията.

„Меган винаги е искала да създаде бранд. Тя я сигурна, че щом животът им възстанови нормалния си ритъм, на Хари много ще му хареса в Града на ангелите. Иска да води съпруга си на пешеходен туризъм, на сърфинг, също така има и клуб по поло“, издава анонимен източник пред The New York Post преди издаването на книгата.

Междувременно от The Sun предадоха, че продуцентите на Джеймс Бонд са поканили принц Хари и Меган Маркъл на премиерата на „Смъртта може да почака“ в Ел Ей. Филмът беше отложен за ноември заради пандемията и се очаква да бъде последната серия от поредицата с участието на Даниел Крейг в главната роля. Интересното е обаче, че малко преди американската премиера ще се проведе тази във Великобритания и най-вероятно на нея ще присъстват херцозите на Кеймбридж.

„Лентата ще излезе в двете държави през една седмица. Шефовете искат Хари и Меган да са почетните гости на събитието в Америка. Въпросът е дали в такъв случай Уилям и Кейт ще се съгласят да се появят на церемонията в Лондон“, споделя анонимен източник. Херцозите на Кеймбридж присъстваха на премиерата на последния филм за 007 „Спектър“ през 2015-а. Те дори бяха придружени от Хари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай