Марта Вачкова и Катето Евро изплашиха феновете

Обявиха, че са брали гъби и не знаят какви са, после се оказа, че са от Женския пазар

Марта Вачкова и Катето Евро изплашиха феновете | StandartNews.com

Марта Вачкова и Катето Евро изправиха косите на феновете си. Двете любими актриси пуснаха страшен пост да гъби и линейка. Те призоваха приятелите си за извикат линейка, ако не се появят онлайн до 30 минути

Комедийните звезди се отдадоха на планинарство и кулинария през почивните дни, като не пропуснаха да покажат и крайния резултат от заниманията си, съобщи агенция „Монитор”.

„Тези гъби ги набрахме като за булки и манатарки“, обясниха те в първото от редица видеа, като предупредиха, че не са сигурни относно ядивността на продуктите. Дадоха обаче заявка, че ще ги сготвят и ще разчитат на феновете си да ги спасят в случай, че са объркали.

„Добре ли сте? Мина ли 1 час? Следващия път ми звъннете“ - с тези думи идейният двигател на „Пощенска кутия за приказки“ - Гери Турийска, се обърна към актрисите след като те обявиха намеренията си да експериментират с гъбите. По-късно Евро и Вачкова отново се включиха онлайн, за да покажат, че са оцелели и намигнаха с признанието, че булките и манатарките всъщност са закупени от Женския пазар.

Още от утре пък екранната сестра Жекова ще радва зрителите пред малкия екран със завръщането на „Откраднат живот“. Новият сезон ще премине под надслова „Антитела“, а в първите епизоди ще станем свидетели на сватба. Сред ключовите събития в сюжета ще бъде появата на един от малкото изявени злодеи в медицинската сага – Иво Фотев, чиято вратовръзка затяга Васил Бинев. Очаква се темата за коронавирусната пандемия също да бъде продължена, след като беляза последните серии на деветия сезон на сериала.

Междувременно Вачкова разочарова феновете, като обяви, че настоящият десети сезон ще бъде последен за „Откраднат живот“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай