Марс е в Овен, идва Рицарят на справедливостта

Частично лунно затъмнение може да донесе проблеми по границата

Марс е в Овен, идва Рицарят на справедливостта | StandartNews.com

Частичното лунно затъмнение на 5.07.2020, 07:31 часа, няма да се наблюдава от България, но води до инциденти по границата, усложнения в дипломатическите отношения. Необходимо е гранична полиция да бъде по-активна и стриктна.

Съществува риск от увеличаване на престъпността и кражбите. Органите на реда вероятно ще имат достатъчно работа. Могат да се очакват промени в Министерство на образованието.    
 
На 28.06.2020 г. войнственият Марс навлезе в своето царство - зодиакалния знак Овен. Време е рицарят на справедливостта да се появи на житейската сцена! Младежта ще изяви своята сила и ще защити своите идеи. Времето ще бъде динамично. Условията ще предполагат различни видове сблъсъци и конфликти. 

При по-издигнатите в духовен план хора ще се прояви по-пълното и цялостно влияние на Марс от неговата добра страна и сила в борбата му за справедливост и защита на слабите и онеправданите. При по-примитивните ще се засили жаждата за борба, грабеж и грубост.

Подземният свят ще изпита силата на държавата. Могат да се забележат напрегнати международни отношения. Има вероятност  за неразбирателства в международен план, напрегнати отношения във външнотърговските дела. Трудностите ще идват от изток.

Ще се създадат нови движения за напредък и благоденствие въз основа на общи идеи за свобода и справедливост. Те ще се проявят с инициатива, смелост, енергия, динамичност, спонтанност, импулсивност при реализиране на своите желания. Завоевателният дух ще шества по отношение на общите ни дела с приятели.

Ще се наблюдава агресивност, раздразнителност, войнственост и опит за насилствени действия във връзка с партньорски взаимоотношения. Също безчувствие и егоизъм, тенденция да се меси човек в делата на другите. Възможни са необмислени действия към опозиционни мнения и стратегии.

Въздухът ще бъде наситен с желание за преодоляване на препятствията за момента. Целият този коктейл от напрегнати влияния ще е бъде насочен към висшата изпълнителна власт и към големите далавери.  
 
На 30.06.2020 г. Юпитер сключи отново съвпад с Плутон, но и двете планети са ретроградни. Съдебните власти ще разкрият тайни далавери по високите етажи на властта, а в особено големи размери – в сферата на опазване на околната среда, изгаряне на чужди отпадъци. Време е да се зачеркнат старите модели и да се започне на чисто! 
 
Периодът е благотворен за работа по възстановяване и реформиране на съществуващи културни, просветителски и духовни организации. Научните изследвания ще получат нов импулс в своето развитие. Подгответе се за разширение на скритите ви способности и за трансформиране на живота. 
 
Ще сте изпълнени с чувство за чест, свободолюбие и вяра в доброто, с крайност в стремежите. Амбицията и личната сила се увеличават. Положените усилия носят плодове.  
 
Ако в предишния период сте били изпълнени със страх, тъга и изолация, то сега ще се завърнете в царството на светлината.  
 
Ще се издигнете над материалното и ще се опитате да се обърнете към духовния свят в дълбочина. Периодът ще бъде изпълнен с разширение на скритите способности за трансформиране на живота.  
 
Финансовата изгода се крие в корпоративния бизнес, преразглеждане на данъци, застраховки, дарения и наследства. Периодът е благоприятен за укрепване на бизнеса и за решаване на юридически въпроси. 
 
Висшите законодателни органи стават особено активни в международен и вътрешнодържавен план. Налагат се някои духовни идеи, които в предишни периоди са били отричани. 
 
В световен мащаб, финансите ще са в критично състояние. Необходимо е да се обърне внимание на морала и на ефективността на съдебната власт. 
 
В процес сме на раждане на нов обединител на нацията. Влиянието му ще се съчетае с духовното възраждане на България. Ще се зачеркне всичко остаряло и се подготвя ново начало. Вселената дава шанс да изчистим Авгиевите си обори. Дипломацията и външните работи ще бъдат подложени на изпит, който изисква морал, патриотизъм и голяма отговорност. В ход е промяна на общата ценностна система. Тя ще засегне политика и управление.  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай