Мария Игнатова си призна за Нойзи

Водещата се разкри в новото си предаване "Папараци"

Мария Игнатова си призна за Нойзи | StandartNews.com

Тв водещата Мария Игнатова си призна, че голямата й любов е бившият главен редактор на култовете преди години списание „Егоист” Ивайло Нойзи Цветков. Мария се разкри публично в ефира на първото си предаване „Папараци”, на което вече е водеща.

Мария и Нойзи усилено криеха връзката си през последните месеци. До признанието на Мария се стигна, по време на интервюто й с продуцента на предаването Андрей Арнаудов. В новия формат на предаването гостите и водещата ще отговарят на едни и същи въпроси.

Най-любопитно бе питането: "Коя е най-голямата ти любов". Андрей отговори, че е имало една възраст, в която всяка седмица е имал своята най-голяма любов, но днес това е неговата половинка Емануела Толева. Мария каза просто: Ивайло. На опитите на Андрей да разбере кой Ивайло, водещата се запъна: "Не ставай нагъл".

Игнатова така и не каза дума за бившата си половинка – Димитър Рачков, с когото имаха бурна любов. Все пак тя призна, че е правила секс за първи път, когато е била на 20г., но не е сигурно дали би се броило това за подобен акт.

В петък пък Нойзи гостува в “Шоуто на Николаос Цитиридис”, където водещият го накара да избере снимки на идеалните женски очи, нос и устни. И когато пъзелът бе сглобен, на екрана се появи снимка на Мария. Нойзи замълча.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай