Любовен триъгълник във "Фермата"

Даяна за първи път разбра за годеницата на Данчо

Любовен триъгълник във "Фермата" | StandartNews.com

Тази седмица фермерите имаха възможност да изгледат за първи път видеовизитките на всеки от групата, което предизвика бурни емоции у Даяна Ханджиева. Актрисата чак сега видя годеницата на Йордан и разбра, че те са обвързани от година и половина. След първоначалното притеснение, двамата изясниха отношенията си и си легнаха един до друг, а на сутринта се събудиха прегърнати.

„Днешната сутрин беше по-различна от останалите заради шока, който всички изпитахме от визитките и това, че осъзнахме, че живеем с хора, които тотално не познаваме. Сега вече имам едно наум от това, което видях“, лаконично коментира красивата актриса.

След това обаче тя бързо насочи вниманието си към Петър, в който Хепи Ванче се влюби. Даяна с удоволствие опипа мускулестия авиатор по време на играта „Сляпа баба“, в която тя със завързани очи гонеше фермерите по поляната. След като хвана един от тях, актрисата се опита да разбере кой стои пред нея без да сваля плътно омотания около главата й шал. 

„Познах, че това е Петър почти веднага, но си викам: „Ей сега ми се е паднало да го опипам едно хубаво!“, призна тя. Впоследствие Даяна се жална, че не се е възползвала от ситуацията напълно: „Трябваше да сляза към гърдите на Петър, към бицепсите му, това-онова, веднъж в живота имам тази възможност“.

Междувременно Поли Хубавенска стана поредната жена във „Фермата“, която ще трябва да защитава мястото си в шоуто на дуел в събота вечер. Тя бе избрана от фермера на седмицата Петър, според когото певицата допринася в най-малка степен за общата работа в стопанството.

„Целта ни тук е да изградим една мечта, да създадем домакинство от нулата. Моят избор се основава само на коефициента на полезна дейност на всяка от жените. За Поли водещото е как влияе емоционално на хората. Иска да сме приятели, да хапваме, да пийваме, да се веселим. Но ние сме тук, за да изпълним една мечта. Изборът ми е безпристрастен, бих номинирал и най-близкия си човек тук, ако не се труди достатъчно“, коментира пилотът, според когото много от участниците нямат реална преценка за себе си и това, което правят.

Поли не скри изненадата и обидата си от мнението на част от групата и обясни, че това, което прави тя не е по-малко важно от приноса на останалите фермери.

„Полезен си, когато чукаш пирони или си най-деен в кухнята? Аз не мисля така. Смятам, че това, което аз умея да правя – да давам храна за душата, не е по-малко важно“, обясни Поли, която често е обвинявана, че отделя твърде много време на външния си вид.

Тази вечер победителката в конкурса „Мис Бикини“ ще избере съперничката си на Арената сред останалите жени в стопанството, но без Мария, която спечели имунитет от дуел в седмичната битка.  

„Поли може да е много напомпана от вдигането на тежести, но не е достатъчно пластична“, коментира художничката Антония, която очаква народната певица да я предизвика на Арената и дори се хвана на бас с Дана, че именно тя ще е втори дуелист в събота вечер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай