Луната ни вталява с 5 килограма

Започнете с прясно изцеден лимонов сок

Луната ни вталява с 5 килограма | StandartNews.com

С лунната диета можете да свалите до пет килограма за един нейн цикъл, твърдят експерти.  Този режим не е драстичен – във всяка една от фазите приемате определен вид храни, които отговарят за биологичните нужди през този период.

За да използвате чудодейната сила за стопяване на килограми, започнете подготовката по новолуние. Вечер преди лягане разбийте сок от прясно изцеден лимон с кисело мляко или сок от портокал с прясно мляко в съотношение 1:2. Белтъчините в комбинация с киселината от цитрусовите плодове разграждат мазнините в организма и го подготвят за интензивно отслабване.

Истинското слабеене започва ден след пълнолунието. През следващите две седмици дневното ви меню трябва да съдържа не повече от 1000 – 1200 калории и да включва храни, които стимулират обмяната на веществата.

Закуската да не съдържа повечеот 300-350 калории - пълнозърнест хляб, нискомаслена извара или яйца, пресни плодове и пчелен мед.

Обедът може да съдържа 350-400 калории. Преобладаващи трябва да бъдат богатите на въглехидрати продукти – ориз, картофи или спагети. Те спомагат за прочистването на организма от токсини и го улесняват да стопи излишните килограми.

За вечеря са достатъчни 300 калории. За предпочитане е да си направите салата – пресни зеленчуци, парче сирене, пилешко филе или риба.

След следващото новолуние организмът е биологически настроен да продължава да отслабва, но вече бавно и постепенно. Растящата Луна възбужда апетит за витамини и минерали, които спомагат за разграждането на мазнините и превръщането им в енергия.

Дневното ви меню вече може да включва 1200-1400 калории с преобладащи протеини, които придават свеж вид на кожата и биовещества, които поддържат тонуса.

Закуската  е добре да включва зърнени храни и плодове. Обедът може да е по-богат и разнообразен – крехки и нетлъсти меса или риба, съчетани с богати на въглехидрати зеленчуци. За вечеря са ви необходими най-вече минерали и витамини, като калориите да не надвишават 400. Принципно наблегнете на плодовете и зеленчуците, пийте много вода. Това стимулира още повече самопречистването на тялото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай