Лейди Гага сменя професията

Певицата започва ново шоу по Apple Music

Лейди Гага сменя професията | StandartNews.com

Чували сте за "Радио Га Га" - култовата песен на "Куийн", а сега се пригответе за "Гага радио" - новото шоу на Лейдито. Певицата актриса се съюзява с Apple за седмична програма, която ще се излъчва по платформата "Apple Music", предадоха от Variety. В нея Гага ще кани големи имена от поп индустрията и ще пуска премиерно диджей миксове. Шоуто започва на 7 август. 

Първият гост на "Гага радио" ще бъде един от продуцентите на най-новия албум на певицата "Cromatica" - BloodPop. Двамата ще обсъдят процеса по записването на тавата и препятствията, през които са минали по време на пандемията. Гага възнамерява да кани различните хора, които са я вдъхновили през последните години. 

"Напоследък размишлявам над това, как мога да помогна от вкъщи на "глобалното общество", както го наричам. Вярвам, че всички негови членове са мили и добросъвестни и те са много близки до сърцето ми. Искам да съм някой, който допринася с добро към това общество, както и към целия свят. Адски съм развълнувана, че ще мога да ви представям нова музика всяка седмица", коментира Гага.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай