Кой спечели капитанската битка в "Игри на волята"

Симеон, Рабухчиев и Неделчо се бориха равностойно до финала

Кой спечели капитанската битка в "Игри на волята" | StandartNews.com

В изключително тежка и физически изтощителна капитанска битка тази вечер, един срещу друг в „Игри на волята: България“ се изправиха Симеон, Рабухчиев и Неделчо. Тримата капитани дадоха всичко от себе си, за да донесат победа за племената си и се бориха равностойно до финала, минавайки през всички нелеки препятствия по трасето.  

В края на играта Рабухчиев успя да стопи преднината на Симеон, а Неделчо, който значително изоставаше, навакса разликата. В оспорваната битка победата грабна Рабухчиев, който първи успя да среже главата на дървената риба. В желанието да се наложи като лидер в племето си, той избра облагите за Приключенците пред грошовете за себе си. Без колебание капитанът взе предложените му рибарски приспособления вместо голямата и топла пица.

Рабухчиев опита да заблуди племето, че е загубил битката, за да провери нагласите на всички. След признанието, че е победил Симеон и Неделчо, той показа и наградата, която е избрал. След няколко неуспешни опита за улов на риба, племето бе категорично, че водачът им не е направил верния избор и всички те предпочитат топлата храна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай