Христо Сираков убива двама души при две катастрофи

Дори излежава част от 2-годишна присъда за смърт на пътя

Христо Сираков убива двама души при две катастрофи | StandartNews.com

Починалият на 64 години Христо Сираков многократно се е измъквал на косъм от смъртта при катастрофи, но тези инциденти на два пъти са завършвали с нечия друга смърт. Той има зад гърба си два жестоки сблъсъка с жертви, като дори лежи 2 години в затвора за автомобилното си хулиганство, припомня Лупа.бг.

Преди повече от 38 години Христо прави жестоко меле с новата си "Лада", пълна с емблематични фигури от столичните арт среди - писателката Милена Фучеджиева, гаджето й - Ради Радев, син на режисьора Въло Радев, актрисата Ваня Цветкова и друг кинаджия - Огнян Купенов.

Всички са пострадали тежко, а бащата на Ицо, който тогава е голяма клечка в авиокомпания "Балкан", изпраща хеликоптер да спасява младежите. За съжаление Ради умира, а Милена се оказва бременна от него в третия месец.

Години по-късно Христо отново убива човек с автомобила си и дори излежава част от 2-годишна присъда за рецидива.

Фучеджиева така и не прости смъртта на любимия си на Сираков и дори направи зловещо предсказание по негов адрес преди няколко години: "Мъжете, които са ми причинили най-много болка, умират един по един. Това нито ме радва, нито натъжава".

"Не съм им искала смъртта. Единственото, което мога да си помисля за ранните им смърти - рано е да умреш между 40 и 60 г., е, че за да причиняваш така болка и да се държиш така долно, тези енергии постоянно живеят в теб. Те се опитват като заразно зло да убиват другите, но в края на краищата ти загиваш от себе си. Мир на душите им", завършва задочната орис на Милена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай