Хари и Меган се барикадират в Канада

Херцозите на Съсекс покриха с брезент оградата на имението във Ванкувър

Хари и Меган се барикадират в Канада | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл се барикадират в имението във Ванкувър. След като от списание „People“ предадоха, че херцозите напълно са се отдали на спокойния живот в Канада, от TMZ съобщиха, че съпрузите също рязко са засилили охраната около имота за 11 милиона.

От изданието споделиха снимки от мястото на събитието, на които се вижда как оградата на имението е покрита с брезент и са поставени допълнителни ограждения с надпис „Частна собственост, не преминавай, благодаря“. Също така стана ясно, че Хари и Меган са инсталирали още камери в двора.

Междувременно анонимни източници, близки до кралското семейство, заявиха, че Хари и Уилям все пак не са успяли да изгладят отношенията си преди малкият брат да замине за Канада. Твърди се, че принцовете не били на една и съща вълна още от 2017-а, откакто Хари започна да излиза с Меган. Уилям предупредил братчето си „да внимава“ и че връзката му „се развива прекалено бързо“.

„Всички си отдъхнаха, след като приключиха с Мегзит, но те двамата не можаха да се разберат напълно. Хари и Меган наистина прибързаха с решението си и не обмислиха всички варианти, но кой може да ги съди – искаха просто да са щастливи“, допълва източник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай