Хари и Меган наеха агенция - машина за звезди

Ще плащат на пи ар стратези, превърнали Ким Кардашиян и Джъстин Бийбър в милиардери

Хари и Меган наеха агенция - машина за звезди | StandartNews.com

Хари и Меган щели да плащат луди пари, за да изкарат още повече. Принцът и бившата актриса вече си „партнирали“ със Sheeraz – компанията, чиито маркетингови стратези превърнаха Селена Гомес, Ким Кардашиян и Джъстин Бийбър в милиардери.  Именно тя стои зад пи ар стратегията на някои от най-преуспелите в развлекателната индустрия.  Фирмата има клиенти с брандове от Близкия Изток, Индия, САЩ и Азия.

От Sun веднага са поискали коментар от прес аташетата на Бъкингам, но те върнали отговор, че информацията няма общо с действителността. Тогава обаче от Sheeraz са репликирали остро – все пак това им е работата: „Преди да стане принцеса, Меган Маркъл беше актриса. Сега тя се завръща в Лос Анджелис и, естествено, поддържаме контакти с нейния екип, който отговаря за бранда й. Ние владеем глобалната мрежа и консуматорите на таланти в нея“.  В неотдавнашен коментар в New York Magazine пък се казва: „Меган вероятно иска да стане следващата Опра или Мишел Обама – или новата и малко по-сдържана Ким Кардашиян. Може би се блазни от възможността да я наричат „посланик на добра воля“. Но за нея и Хари би било най-добре да се покрият за известно време, докато премине ураганът от интриги и сплетни по техен адрес. След месец-два да се завърнат със събития с акцент върху благотворителността, а не да дават интервюта. По-добре да се занимават със спасяване на слонове в Африка – и да „нахранят“ публиката със снимки“.

Да припомним, че Маркъл започва да набира популярност през 2010-а, когато се появява по червените килими на буквално всяко първо събитие и тиражира десетки селфита. И че всъщност принц Хари й ходатайства по обратния път към Холивуд. Той е този, който на лондонската премиера на „Цар Лъв“ пита при включен микрофон най-големия шеф на „Уолт Дисни“ Боб Айгър дали може да вземе на работа Меган. „С удоволствие ще я пробваме“, отговоря Айгър - нима се отказва на принц.     

   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай