Хари и Меган празнуват в изолация

Синът им Арчи става на една годинка

Хари и Меган празнуват в изолация | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл отбелязаха първия рожден ден на сина си Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. На страницата на благотворителната организация "Спасете децата" в Инстаграм беше качено клипче, заснето от Хари, в което Меган чете книжка на съкровището си. 

View this post on Instagram

A post shared by Save The Children UK (@savechildrenuk) on

Заради карантината в САЩ, херцозите на Съсекс са принудени да празнуват в изолация и няма да могат организират грандиозния купон, който първоначално възнамеряваха. Маркъл искаше да използва повода, за да събере всичките си близки от Ел Ей и да ги запознае със семейството си.  

Въпреки че няма да има официално празненство, Арчи получи няколко поздравления. Кралицата и останалите членове на династията се включиха в социалните мрежи, за да изпратят пожеланията си към престолонаследник номер седем. Хари и Меган са далеч от кралското семейство, но се очаква да проведат видеоразговори с Елизабет II и височайшите роднини.

Кралският експерт Кейти Никол твърди, че херцозите на Съсекс ще искат да осигурят на Арчи братче или сестриче.

Това е поредният кралски рожден ден за последните седмици. Принцеса Шарлот навърши 5 на 2 май, а най-малкото й братче принц Луи стана на 2 на 23 април. Преди това баба им Елизабет II чукна 94 на 21 април. Разбира се, пандемията във Великобритания развали празненствата на всички. Херцозите на Кеймбридж празнуваха празниците на децата си изолирани в дома си Анмър хол, а кралицата отмени всички публични събития, свързани с отбелязването на рождения й ден.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай