Кейти Пери едва не се самоубила заради Орландо

Певицата стигнала дъното през 2017-а

Кейти Пери едва не се самоубила заради Орландо | StandartNews.com

Кейти Пери шокиращо призна, че през 2017-а обмисляла да отнеме собствения си живот. Певицата разказа пред радио SiriusXM CBC за премеждията, които преживяла по това време и как й се отразили психически. Тогава Пери и Орландо Блум, които днес вече са сгодени и чакат първородната си рожба, скъсаха след дълъг романс. Едновременно с това албумът й „Witness“ се провали в класациите.

„До този момент кариерата ми вървеше само нагоре. Когато тавата се провали, аз го приех много емоционално. Реално не беше трагично, но на мен ми се стори катастрофално. Също така, тогава двамата с приятеля ми, който вече е баща на детето ми, се разделихме. Всичко това ме довърши. Бях се нахъсила просто да продължа напред и да запиша следващия албум, но и това не можа да ми повдигне духа и просто се сринах“, разказва Пери.

Певицата, която идва от семейство на свещеници, изтъква, че е преживяла този труден период, благодарение на вярата й.

„Всъщност беше важно да бъда повалена по подобен начин, за да мога да преоткрия себе си. Цялото това преживяване ме научи да ценя живота си, а не да се държа като разглезена поп звезда. Успях да се спася, защото бях благодарна да съм жива. Ако не изпитвах това чувство, сигурно щях да скоча от някъде. И до ден днешен, когато се почувствам зле, започвам да си повтарям, че съм благодарна, независимо от случващото се около мен“, допълва звездата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай