Къде посрещнаха Великден три звездни двойки

Локациите са от Близкия Изток до Благоевград

Къде посрещнаха Великден три звездни двойки | StandartNews.com

Пловдивската секс бомба Джулиана Гани и нейният Илиян посрещнаха Великден в Йордания – двамата направиха обиколка из каньоните на Петра, където е сниман „Последният кръстоносен поход” на Индиана Джоунс, а после посетиха и други културно-исторически забележитилности в арабската страна. Съпрузите се оказват запалени пътешественици, които могат да конкурират Владо Пенев и Марта Вачкова.

Втората тенис ракета на България Димитър Кузманов на светлите дати се озова в Италия, за да участва в турнира от сериите "Чалънджър" в Биела. Неотлъчно до него беше и половинката му Християна Тодорова, пише Марица. Бившата гимнастичка и тенисистът вече повече от година се носят върху крилете на любовта. Хриси вече качи няколко сторита в Инстаграм.

Тита и ММА боецът Недко Николов пък дефилираха в Египет, а рап блондинката наводни социалните мрежи с еротичните си прелести. Двамата бяха в курорта Хургада, където основно се премести тълпата от Занзибар.  Алекс и Дани Петканови пък чукнаха яйцата в родния град на красавицата - Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай