Катрин Зита-Джоунс: Зоро ме омъжи

Красавицата от Уелс среща Майкъл Дъглас на прожекция

Катрин Зита-Джоунс: Зоро ме омъжи | StandartNews.com

„Маската на Зоро“ е филмът със съдбоносно значение не само в кариерата, но и в личния живот на Катрин Зита-Джоунс. Именно на първата закрита прожекция в Холиувуд красавицата от Уелс се запознава с бъдещия си съпруг Майкъл Дъглас. Когато му представят актрисата, той й казва с усмивката си на класически прелъстител „Много искам да стана баща на децата ви!“.

В началото Катрин не му обръща никакво внимание, още повече че по това време синът на Кърк Дъглас е много женен, а репутацията му на сваляч от първа класа се движи с километри пред него. Но постепенно Майкъл превзема крепостта отвътре и през 2000 година двамата се женят. Малко след това се ражда синът им Дилън Майкъл, а през 2003-а се появява и дъщеря им Карис. По-късно Катрин признава, че се е влюбила от пръв поглед в бъдещия си мъж, а тяхната среща наистина е предопределена от съдбата – двамата са родени на една и съща дата, 25 септември, но с 25 години разлика.

Първите им 10 години безоблачно щастие бяха помрачени от няколко драми – рак на гърлото при Майкъл, наркотици и затвор за сина му от първия брак, биполярно разстройство при Катрин. Заради здравословните си проблеми тя дори спря да се снима в киното, обзета от съмнения и колебания дали да не сложи край на кариерата си. Днес всичко това е минало. Катрин прие да изиграе най-известната наркобаронеса Гризелда Бланко в „Кръстницата на кокаина“.

„Най-главното в живота е да не се подаваш на порива за самоунищожение. Винаги съм  приемала със смирение ударите на съдбата“, коментира холивудската дива. Но споделя и още нещо: че й е писнало да се притеснява от това, че е красива, талантлива, богата и омъжена за мегазвезда.

„Омръзна ми да се оправдавам, че семейството на съпруга ми е от най-важните в Холивуд. Обичам Майкъл, имаме прекрасни деца и обожавам работата си. Мъжът ми е здрав и щастлив и не сме разделени – въпреки гадните сплетни, които вечно правят зад гърба му. Заслужила съм всеки миг наслада. Дълго работих – бях момиче от работническо семейство, а сега съм на върха. С Майкъл сме не просто двойка, а партньори, които преминаха през ужасни изпитания. Днес сме по-мъдри и разумни. След всичко преживяно, сме благодарни на съдбата за всеки щастлив миг“, категорична е Катрин Зита-Джоунс. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай