Какво ни липсваше най-много в изолация

Хората държат на дребните всекидневни удоволствия

Какво ни липсваше най-много в изолация | StandartNews.com

Лежането и отдъхването в чисти чаршафи, почивката на дивана пред телевизора след дълъг и изморителен ден и обличането на пижама са сред малките всекидневни радости за хората, пише Daily Star, цитиран от БТА. Това сочат резултатите от проучване на Острова, обхванало 2000 души. Хората високо ценят още вземането на душ и къпането във вана, отпиването на сутрешна ободрителна напитка. Всекидневна радост им носят също събуването на обувките и отпочиването на краката, както и обличането на чисти дрехи.

Проучването, осъществено от УанПол по поръчка на веригата кафенета "Коста", показва, че за 78% от британците е важно да си доставят подобни дребни удоволствия, които ги правят щастливи. Сред тях са също прекарването на време със семейството, разходките, гледането на любим сериал, разпускането в градината на дома, четенето в леглото, чашата вино, слушането на радио, свалянето на грима и сутиена, извеждането на кучето, готвенето, харченето на пари, игрите с децата, колоезденето, излизането с колеги.

Допитването разкрива още, че нещата, които най-много са липсвали на хората по време на изолация, са ходенето на ресторант, срещите с приятели и по-широк кръг роднини, пийването в кръчмата, ходенето на кино и фитнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай