Как ще изглеждат децата на Хари и Меган? (СНИМКИ)

Двойката вероятно ще посрещне новия член още преди да отпразнува първата годишнина от брака си

Как ще изглеждат децата на Хари и Меган? (СНИМКИ) | StandartNews.com

Херцозите на Съсекс Хари и Меган са в щастливо очакване на първото си дете. Двойката вероятно ще посрещне новия член още преди да отпразнува първата годишнина от брака си, която ще отбележат на 19 май догодина.
 
Веднага след обявяването на бременността на херцогинята започнаха залаганията за пола и името на бъдещия кралски наследник. Все още няма официално потвърждение за пола на бебето, името въобще не е коментирано. Разбира се обаче, не закъсняха предположенията как ще изглеждат децата на щастливата двойка?


Наскоро американският съдебен художник Джо Мълинс показа как според него ще изглеждат кралските наследници. За да създаде скиците си на момче и момиче той внимателно проучил множество снимки на Меган и Хари.
 

Преглед на изображението в Twitter

Според Мълинс например дъщерята на двойката ще наследи черната коса на майка си, както и цвета на очите й, но усмивката ще издава чия дъщеря е. Синът им пък вероятно ще наследи характерните уши на мъжете от британското кралско семейство. Косата му ще бъде малко по-тъмна от тази на баща му, устните му - малко по-големи.

 


Своето предположение за бъдещите наследници в британското кралско семейство представи и проф. Д’Лин Уалдрон. Тя е помагала на ФБР при откриването на отдавна изчезнали деца, а за филми, списания и телевизионни програми е създавала достоверни портрети на бъдещите деца на звезди. Още през 2014 г. например тя представи принц Джордж, първородния син на Уилям и Кейт, като тийнейджър.


Сега проф. Д’Лин Уалдрон показва портрет на момченце, което държи сестричката си. Момченцето много прилича на принц Хари, а момиченцето има по-тъмни черти като майка си.

 

Guliver/Getty Images

 


Според Уалдрон очите на децата им ще бъдат като тези на Хари. Според представите й момченцето ще бъде с права рижа коса.
 
В света на технологиите, разбира се, експертите се допитаха и до специален софтуер, който обединява чертите на двамата родители. Резултатът показва деца с характерните черти на Хари и Меган, като потвърждава и вероятността наследниците им да бъдат високи.

Преглед на изображението в Twitter


Хари е с височина 188 см, а Меган - 170 см, така че е много вероятно дъщеря им да е около 175 см, а синът им дори да надрасне баща си.

 

Guliver/Getty Images


В оставащите месеци до раждането на бебето на Меган и Хари вероятно предположенията ще нараснат още. И макар всичко да остава в сферата на хипотезите, от самото начало е ясно, че на бял свят ще се появи още едно очарователно бебе.
 
Любопитно е, че предположения как ще изглежда детето на Меган и Хари има още от 2017-а, година преди двамата да минат под венчило:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай