Как Меган се отрече от най-близката си приятелка

Херцогинята на Съсекс загърби Джесика Мълроуни заради расистки скандал

Как Меган се отрече от най-близката си приятелка | StandartNews.com

Меган Маркъл се е отрекла от най-добрата си приятелка, Джесика Мълроуни, за да спаси собствената си кожа, предадоха от DailyMail. Канадската стилистка и тв водеща провокира расистки скандал, заплашвайки чернокожата инфлуенсърка Саша Ексетър със съд, след като двете се скараха публично в социалните мрежи. Мълроуни е била уволнена от телевизията ABC, където работи и предстоящия й риалити формат е бил отменен.

„Меган е абсолютно ужасена, че е въвлечена в тази бъркотия. Тя твърди, че Джесика въобще не е расист, но начинът, по който подходи в ситуацията със Саша, е покъртителен. Меган знае, че тя вече не може да бъде публично асоциирана с Мълроуни, ако иска да запази достойнството и репутацията си. Маркъл дори не може да защити приятелката си, защото рискува да поеме от негативизма, с който Джесика се сдоби покрай расисткия инцидент“, споделя анонимен другар на херцогинята на Съсекс.

Скандалът е изключително опетняващ за Меган – кралската снаха усърдно се старае да подкрепя активистки и благотворителни организации, а сега вече бившата й приятелка я дискредитира. Маркъл дори изчака повече от седмица, преди да пусне изявление за смъртта на Джордж Флойд – от страх реакцията й да не бъде приета погрешно. Мълроуни се опита да се извини, намесвайки Маркъл в драмата, което всъщност провокира притесненията на херцогинята.

„Дълбоко съжалявам за болката, която причиних. С Меган, която е най-добрата ми приятелка, винаги сме коментирали темите и проблемите, свързани с различните раси. По време на разговорите ни научих много от нея. Обещавам да отворя очите и ушите си и да подкрепя чернокожото общество като бяла привилегирована жена“, написа Джесика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай