Как Галена се втали за "Гласът на България"

Певицата се отказа от въглехидратите

Как Галена се втали за "Гласът на България" | StandartNews.com

Феновете на Галена със сигурност са забелязали отличните форми на любимката си. Поп фолк звездата е свалила 10 килограма заради участието си в „Гласът на българия“, след като натрупа излишно тегло покрай безкрайните локдауни. През лятото хейтърите скъсаха певицата от подигравки, че се е закръглила драматично, а някои дори я оприличаваха на бременна.

Но когато Галена дебютира като треньор в музикалното шоу за таланти, тя затвори устата на всичките си недоброжелатели.  Хубавицата от „Пайнер“ изглежда по-добре от всякога и със самочувствие демонстрира прелестите си всяка седмица в родния ефир.

Твърди се, че през август Галена се е подложила на строг режим и така е успяла за кратко да си върне чудесната визия. Говори се, че тя не близва бяло брашно и захар и отказва всякакви версии на въглехидрати. Отказала се е дори от любимите картофи и ориз, а към плодовете посягала сравнително рядко. Секси брюнетката не близвала и алкохол. Менюто й се базирало главно на зеленчуци и бяло месо без сол.

След син № 2: Петя Дикова стройна като фиданка

Петя Дикова роди втория си син преди 9 месеца, но вече изглежда като топ модел. Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков се завърна в родния ефир и зашемети почитателите с трансформацията. Разбира се, Пипи е постигнала тези впечатляващи резултати със строг хранителен режим.

За да се стегне, през лятото Дикова наблегнала на салати с риба тон или бяло месо, варени яйца и смутита. За да стопи излишните килограми, водещата в „Тази неделя“ поддържа и сериозна физическа активност - тя непрестанно тича след двете си момчета, което със сигурност й спестява бъхтенето във фитнеса.

Как Силвена Роу поддържа топ форма след тежко заболяване

Никой не се съмнява, че звездата от „Мастършеф“ Силвена Роу много добре знае какви са най-актуалните тенденции в диетите. Топ кулинарката със сигурност умее да готви вкуснотии, които да са и здравословни. Наскоро шеф Роу призна за сериозен здравословен проблем – тя живее с половин щитовидна жлеза. Наследственото заболяване я е отвело в операционната. Хирурзите успели да спасят част от жлезата, но я предупредили, че занапред ще трябва да регулира хормоните си с лекарства.

Топ готвачката, разбира се, първо нагажда диетата към състоянието си и се въздържа от прекалено количество медикаменти. Тя намалява глутена и сладкото и набляга на бразилските ядки, рибата, тиквените семки. Макар че не обичала солено, започва да включва морска сол в менюто си, за да си набави достатъчно йод. Сега се чувства прекрасно, а редовните изследвания показват, че държи щитовидната си жлеза под контрол.

Освен това шеф Роу спортува. Но тя не се натоварва в залата, а е открила приятен начин, с който да държи теглото си в изрядни нива. Готвачката скача на въже. Тя дори се похвали на последователите си в социалните мрежи, споделяйки кадри от дома си. Макар и формата й все още да не е безупречна, тя обещава скоро да започне да „левитира“.

„След около 40 плюс години… Ето ме в най-сурова форма. Писнало ми е от тези девойки, пълни със силикон, грим и дизайнерски фитнес костюмчета, които струват кошмарни пари, издокарани и филтрирани да създават илюзията, че са истински! А аз изненадах себе си. За мен е важно да го правя, а и да ви насърчавам и вас да го правите – каквото и да е вашето, което ви повдига. Припомням ви, че този живот е за безкомпромисно и страстно живеене“, пише шеф Роу в профила си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай