Качиха Мария Бакалова в сайт за „възрастни“

Дъщерята на Борат споделя еротични сцени в „Трансгресия“

Качиха Мария Бакалова в сайт за „възрастни“ | StandartNews.com

Мария Бакалова, която се прочу като дъщерята на Борат в продължението на скандалната сатира за действията на казахския репортер в Щатите и е спрягана за холивудските номинации на сезона, вече може да бъде видяна в сайт за „възрастни“. Там са качени еротични сцени от филма „Трансгресия“, в които през 2017-а студентката на Иван Добчев в НАТФИЗ плътски си партнира с  Йоанна-Изабелла Върбанова и Росен Пенчев.

Бургазлийката прави секс със застаряващия рок музикант Стоил, участва в тройка с най-добрата си приятелка, пуши трева и разказва за подвизите си в телевизионно предаване, провокирана от водещите Лара Златарева и Денис Ризов.   Нейната героиня Яна всъщност споделя мокрите си фантазии в ефира на шоуто. Лентата на режисьора Вал Тодоров не успява да придобие особена популярност в България, но затова пък е завъртяна в Ню Йорк и Бакалова печели награда.

„Скандалът е неизбежен. Това е история за връзките - свободни и наложени, буквални и метафорични, словесни и музикални, истински и измислени, генетични, сексуални или просто сънувани. Една пияна балканска хевиметъл вакханалия“, пишат критици за „Трансгресия“. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай