Ивайло Захариев поиска ръката на новата си муза

Актьорът направи предложението за брак в края на свое представление

Ивайло Захариев поиска ръката на новата си муза | StandartNews.com

Изключително изненадващо и емоционално завърши културната програма в дома на Константина Петкова в село Пчеларово. Там гостува театралната постановка „Поручик Бенц“ с участието на Йоана Буковска, Любомир Ковачев и Ивайло Захариев, съобщи dobrudjabg.com.

В края на спектакъла Захариев, познат с ролята на Мартин Христов в култовия сериал "Под прикритие", изненадващо предложи брак на своята приятелка Станислава. Красивият момент се случи пред погледите на публиката в Дома на маестра Петкова.

Захариев се разведе с майката на синовете си Миряна през 2019-а. Бившите брачни партньори са щастливи родители на първолака Филип и 6-годишния Дамян. Те бяха двойка почти десетилетие, като се венчаха през 2012-а. Твърди се, че Станислава и Ивайло се запознали в края на 2018-а покрай общ проект. Хубавицата, родом от Асеновград, е създател на „Бебеносещ календар”, в който популярни личности позират за снимки с децата си. Първоначално двамата били само приятели и блондинката разкрила чувствата си към актьора, след като разбрала за срива в отношенията му с Миряна. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай