Икебаната с нов хит за Борисов

Текстът на парчето се състои от реални реплики на премиера

Икебаната с нов хит за Борисов | StandartNews.com

Деян Неделчев – Икебаната, който преди две години възпя и лидера на БСП Корнелия Нинова, се вдъхнови от Бойко Борисов за новата си песен. На 10-та година от управлението на премиера се ражда – според автора спонтанно – „Имам прекрасна държава“.

„След Корнелия Нинова е време да направя нещо и за Бойко Борисов. Тогава докарах моя режисьор, автор на текстове и сценарист - Валери Станев. Дадох му идеята, че трябва да направим нещо за Борисов. Докато лежах след операцията си от херния през февруари месец, той вече беше написал стихотворението и на мен за една нощ ми се изля мелодията, без да я мисля“, споделя Икебаната пред Bulgaria ON AIR.

За основа на текста са послужили реални реплики на премиера.

„В едно от интервютата си той е казал, че той е слънцето, затова сме го сложили като слънце. Мислехме да сложим маска”, добавя Неделчев.

Деян признава, че всеки е свободен да интерпретира текста така, както пожелае: „Аз съм аполитичен. Песента се харесва на хората, те разбират от сарказъм и ирония“.

Икебаната потвърди, че хората на изкуството у нас живеят трудно и има планове след края на пандемията да търси по-добър живот в Испания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай